7.4.2014 16:43

Στο Πυργί η 5η ανοιχτή συζήτηση της Χιακής Συμπολιτείας

Η 5η Ανοιχτή Συζήτηση που διοργανώνει η Χιακή Συμπολιτεία θα έχει θέμα τη μαστιχοκαλλιέργεια, τα ζητήματα που απασχολούν τον παραγωγό, το ρόλο της ΕΜΧ και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9/4 στην αίθουσα του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών στην πλατεία στο Πυργί στις 6.30 μ.μ.
Θυμίζουμε πως η δημοτική παράταξη με επικεφαλής την Ερμιόνη Φρεζούλη έχει θέσει εδώ και καιρό τα προσχέδια του προγράμματός της για τα κύρια ζητήματα του νησιού σε δημόσια διαβούλευση μέσω της ιστοσελίδας http://xiakisimpolitia.gr/.
Επιπλέον, από τις ειδικά σχεδιασμένες διαδικασίες διαβούλευσης και διαλόγου που διοργανώνει συλλέγει απόψεις και ιδέες που θα συμπεριληφθούν στο τελικό της πρόγραμμα.
Σε αυτό το πνεύμα, καλεί κατοίκους, επαγγελματίες, καλλιεργητές και φορείς να συνεισφέρουν με τις ιδέες, την εμπειρία και τις γνώσεις τους και σε αυτή την ανοιχτή συζήτηση, την Τετάρτη 9 Απριλίου στο Πυργί. Το σχετικό προσχέδιο των θέσεων της, για τη μαστίχα και ευρύτερα την πρωτογενή παραγωγή, βρίσκεται στη σελίδα http://www.xiakisimpolitia.gr/?p=222 ή σε έντυπη μορφή στα γραφεία της στη Χώρα (Βενιζέλου 13).
Ας σημειωθεί πως η Χιακή Συμπολιτεία και η Ερμιόνη Φρεζούλη οργανώνουν συνάντηση με τους κατοίκους και στο Λιθί, την Παρασκευή 11 Απρίλη (6.30 μ.μ., στο καφενείο της Τασούλας Μαρουσιώδη).

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ