2.5.2014 19:23

Στην Ε.Μ.Χ. η Καλογήρου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

 Γνωριμία με τον κόσμο της Χίου έκανε σήμερα από το πρωί η υποψήφια Περιφερειάρχης Χρ. Καλογήρου εκμεταλλευόμενη σε μέγιστο βαθμό την παραμονή της στο νησί.

Συγκεκριμένα η Χριστιάνα Καλογήρου. συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών του Εργατικού Κέντρου, Φορέων ΑΜΕΑ, και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χίου.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών, Ευθύμιο Μονίαρο, συζήτησαν την προοπτική και τις δυνατότητες ανάπτυξης ακόμη περισσότερο, των δραστηριοτήτων της Ένωσης. Επίσης, είχε συνάντηση και με το Γενικό Διευθυντή και μέλη του προσωπικού της.

Με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χίου, Τάσο Κώσταλο, και τον αντιπρόσωπο του Σωματείου Οικοδόμων Χίου Μιχάλη Τσακό, συζήτησε βασικά θέματα, όπως η ανεργία και η ενδοεπικοινωνία – συγκοινωνία μεταξύ των νησιών της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους Φορέων ΑΜΕΑ, συζήτησε το στεγαστικό θέμα των Ειδικών Σχολείων, καθώς και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Στη συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χίου Γιώργο Γεωργούλη και με τον αντιπρόεδρο Μιχάλη Θράσκο, αναφέρθηκαν στο πλαίσιο συνεργασίας Περιφέρειας-Επιμελητηρίου, τις δυνατότητες αξιοποίησης των πόρων, τη διασύνδεση των νησιών και τη βελτίωση των πυλών εισόδου της Χίου.

Το κλίμα σε όλες τις συναντήσεις ήταν πάρα πολύ θετικό. Μαζί με τη Χριστιάνα Καλογήρου στις συναντήσεις αυτές ήταν ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παντελής Μπουγδάνος, Μάρκος- Ιωάννης Ζαννίκος, Παύλος Καλογεράκης, Μιχάλης Κανάριος, Κυριάκος Ζωάνος, Κωνσταντίνος Βεργίνας και Σόφη Κώττη.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ