9.5.2014 15:50

Πρωτοβουλία: «Η πλειοψηφία είναι γένους θηλυκού»

«Για τη  μητέρα, σαν έννοια και σαν θεσμό, στυλοβάτη της κοινωνίας, δεν είναι αρκετή η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, που διεθνώς της έχει αφιερωθεί. Οι 365 ημέρες του χρόνου είναι απόλυτα ταυτισμένες με τη γυναικεία παρουσία στη ζωή μας».

Με τα λόγια αυτά ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς  χαιρέτησε τις εκατοντάδες γυναίκες του συνδυασμού Πρωτοβουλία για τη Χίο, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για καφέ στο ξενοδοχείο Χανδρής, το απόγευμα της Πέμπτης 8 Μαΐου 2014.

Η συγκέντρωση είχε όλη τη ζωντάνια της γυναικείας θέλησης, που με τη σιγουριά, την αυτοπεποίθηση και με τη θερμή τους υποδοχή στον Μανώλη Βουρνού, διατράνωσαν το «παρών» τους και  την απόφασή τους να ανατρέψουν τα δημοτικά πράγματα της Χίου.

Την εκδήλωση, που έγινε με αφορμή την ημέρα της μητέρας, την προσεχή Κυριακή,  οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία οι γυναίκες υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας για τη Χίο.

Συμμετείχαν γυναίκες από τα Βορειόχωρα έως το Πυργί, τα Μεστά και τον Κάμπο, την Ιωνία, το Βροντάδο, την πόλη και τα Θυμιανά, αποδεικνύοντας έτσι ότι η πλειοψηφία είναι γένους θηλυκού!

Η πεποίθηση της Πρωτοβουλίας για την έντονη παρουσία γυναικών στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, αποδεικνύεται από την πολύ καλή ισορροπία των δύο φύλλων μέσα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, υπερκαλύπτοντας σε πολλές περιπτώσεις τις απαιτήσεις της αναγκαίας ποσόστωσης, τόσο σε επίπεδο δημοτικών, όσο και τοπικών συμβούλων.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ