15.5.2014 13:33

Ομιλία κατά πάντων

Πιστά στο ραντεβού τους αποδείχθηκαν δεκάδες στελέχη του ΚΚΕ στη Χίο, που το βράδυ της Τρίτης έδωσαν το παρόν στην κεντρική προεκλογική ομιλία της ΛΑ.Σ. Χίου και Βορείου Αιγαίου στην είσοδο της Απλωταριάς.

Με μηνύματα που απηύθυναν οι Μ. Σκούφαλος, Γ. Αμπαζής και Στρ. Κόρακας σημείωσαν ότι η μόνη ασφαλής οδός για τον λαό είναι η εμπιστοσύνη στους συνδυασμούς του ΚΚΕ.

«Η ψήφος στο Κομμουνιστικό Κόμμα είναι αυτή που θα βρίσκεται και πάλι στη θέση της μετά τις εκλογές. Πόσο σίγουρος είναι ο καθένας ότι ψηφίζοντας κάτι διαφορετικό θα βρει την ψήφο του στην ίδια θέση;», διερωτήθηκαν.

Τα στελέχη του ΚΚΕ προέβλεψαν πιθανή ήττα του συνδυασμού Λαμπρινούδη, ενώ χαρακτήρισαν μόρφωμα συμφερόντων την «Πρωτοβουλία». Από το στόχαστρό τους όμως δεν ξέφυγε και η «Χιακή Συμπολιτεία», στην οποία απέδωσα οπορτουνιστικό χαρακτήρα όπως και στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ