Εκλογές 2014

4/4/14 10:28

τελ. ενημ.: 4/4/14 10:28

«Όχι στο ξεπούλημα των αεροδρομίων»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΛΑΙΑΣ ΚΥΡΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Κάθετα αντίθετη στην παραχώρηση των αεροδρομίων των νησιών σε ιδιώτες, τάχθηκε η Αγλαία Κυρίταση. Η υποψήφια Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στον Κρατικό Αερολιμένα «Οδυσσέας Ελύτης» στη Μυτιλήνη ανέδειξε τον  νευραλγικό ρόλο που διαδραματίζουν τα δημόσια αεροδρόμια για τις αεροπορικές μεταφορές των πολιτών αλλά και της ίδιας της ανάπτυξης των νησιών.
«Τα αεροδρόμια θα πρέπει να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και να εξασφαλίζουν το μεταφορικό ισοδύναμο όταν πρόκειται για νησιωτικές περιοχές», δήλωσε η υποψήφια περιφερειάρχης πραγματοποιώντας μια σειρά συναντήσεων τόσο με τον αερολιμενάρχη όσο και με τους εργαζόμενους και τον πρόεδρο του Συλλόγου τους, κ. Γιώργο Λεβεντέλλη.

Η Αγλαΐα Κυρίτση στάθηκε στην εγκληματική, όπως της χαρακτήρισε,   πολιτική που δίνει βορά τα αεροδρόμια της χώρας στους ιδιώτες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ είναι γνωστός ο καθοριστικός ρόλος που παίζουν σε θέματα ασφάλειας, ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές λόγω της γεωπολιτικής θέσης τους.

«Η παράταξή μας θα παλέψει να μην ξεπουληθούν τα αεροδρόμια, να διατηρήσουν την νευραλγική τους θέση και να εξακολουθήσουν να παίζουν τον ιδιαίτερο ρόλο τους για το δημόσιο συμφέρον» επισήμανε η υποψήφια περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, με τους εργαζόμενους να υπογραμμίζουν την καθημερινή, αδιαμφισβήτητη κοινωνική αξία που προσφέρουν τα δημόσια αεροδρόμια στη παραμεθόριο και στη νησιωτική χώρα. 

 

Σχόλια άρθρου: 0