Εκλογές 2014

28/3/14 14:33

τελ. ενημ.: 28/3/14 14:33

"Να αναθεωρηθεί ο τρόπος στόχευσης των τουριστικών αγορών"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Μ. ΒΟΥΡΝΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΜΟΥΝΔΡΟ

Τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ επισκέφθηκαν χθες Πέμπτη  ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς μαζί με στελέχη της «Πρωτοβουλίας για τη Χίο» όπου ενημερώθηκαν για την δραστηριότητα και τα προβλήματα της εταιρείας, που έχει αναλάβει και υλοποιεί το έργο των αστικών συγκοινωνιών του Δήμου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Μανώλης Βουρνούς εξέθεσε τις θέσεις της «Πρωτοβουλίας», δίνοντας έμφαση στην ανάγκη αναβάθμισης της δημόσιας συγκοινωνίας, σαν το πιο σημαντικό μέτρο για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης της Χίου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, διατυπώθηκαν πολλές και καινοτόμες προτάσεις, που θα αποτελέσουν τη βάση για την αρμονική συνεργασία του ΚΤΕΛ με τη Δημοτική Αρχή που θα προκύψει, προς όφελος της πόλης και ολόκληρου του Δήμου Χίου.

Επιπλέον, ο Μανώλης Βουρνούς με στελέχη του συνδυασμού επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κώστα Μούνδρο και ενημερώθηκαν για τη φιλοσοφία και τις ενέργειες  της Επιτροπής, κατά την τρέχουσα θητεία της.

Ο Μανώλης Βουρνούς ανέπτυξε τις θέσεις της «Πρωτοβουλίας» για την ανάπτυξη του τουρισμού, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη αναθεώρησης στη στόχευση τουριστικών αγορών και των μεθόδων marketing που χρησιμοποιούνται για την προσέγγιση τους.

Σχόλια άρθρου: 0