1.5.2014 11:34

Μήνυμα νίκης από την Χρ. Καλογήρου

Παρουσίασε τον συνδυασμό της στο κατάμεστο από κόσμο "Χάραμα"

Τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Εμείς, για το Αιγαίο» για τη Χίο, παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης 30 Απριλίου στο Κέντρο «Χάραμα» της Χίου, η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Επίσης έκανε την παρουσίαση του υποψήφιου Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Μιλώντας στην εκδήλωση η Χριστιάνα Καλογήρου υπογράμμισε:

«Το Βόρειο Αιγαίο χρειάζεται μια νέα εκπροσώπηση. Χρειάζεται μια νέα ομάδα στο τιμόνι της Περιφέρειας. Μια νέα ομάδα ανθρώπων, που ζουν, δημιουργούν και εργάζονται στο Βόρειο Αιγαίο, ζητάει την εμπιστοσύνη σας. Θέλουμε, με την απόφασή σας, να προσφέρουμε τη γνώση και την εμπειρία μας, ακούγοντας τα νέα αιτήματα και απαντώντας στις νέες ανάγκες. Να επεξεργαστούμε βιώσιμες λύσεις, πέρα από εντυπωσιασμούς και μεγάλα λόγια, λύσεις που αντέχουν στο χρόνο, που απαντούν στις νέες συνθήκες και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανθρώπων».

Για να κατεβάσετε το αρχείο της ομιλίας πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε το αρχείο των υποψηφίων της Χίου πατήστε εδώ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ