Εκλογές 2014

23/5/14 11:50

τελ. ενημ.: 24/5/14 19:51

Με τη δύναμη του ίντερνετ και του politischios.gr

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η εποχή επιβάλλει ταχύτητα στην μετάδοση της είδησης. Επαγγελματισμό από ανθρώπους που γνωρίζουν τη σοβαρότητα στη διαχείριση της πληροφορίας. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και την περασμένη Κυριακή, το www.politischios.gr οδήγησε την κούρσα της ενημέρωσης στα τοπικά πράγματα με τη δική σας αποδοχή και αναγνώριση σύμμαχο.

Αυτή την Κυριακή (25/5) από τις 19.15 το απόγευμα, όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο της εφημερίδας «Πολίτης» και του politischios.gr θα βρίσκεται στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «Χανδρής» για να μεταδώσει ζωντανά μέσα από το ίντερνετ, όλα τα αποτελέσματα που θα αναδείξουν δήμαρχο, περιφερειάρχη αλλά και το πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές.

Με ζωντανές συζητήσεις, αναλύσεις, ζωντανή μετάδοση από τα εκλογικά κέντρα, κάρτες αποτελεσμάτων και συνδέσεις με τα κανάλια της πρωτεύουσας, το politischios.gr θα βρίσκεται δίπλα σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να σας μεταφέρει έγκυρα και έγκαιρα το εκλογικό αποτέλεσμα.

Τα σχόλια, η ενθάρρυνση, η συμπαράσταση και η αποδοχή σας σε ότι καινούργιο προσπαθούμε να εφαρμόσουμε για την ενημέρωσή στο νησί, μέσω πάντα των νέων τεχνολογιών, αποτελούν για μας απλά κίνητρο για την επόμενη πρόκληση!

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που καθιερώνει το politischios.gr πρώτο στις επιλογές σας!

Η ευθύνη είναι το ίδιο μεγάλη όσο και η δική μας ομάδα!

 

Νίκος Κατσαράκης, Παντελής Φύκαρης, Νίκος Γεωργούλης, Αγγ. Κωνσταντίνου, Δημ. Μυωτέρης, Γ. Ξανθάκης, 

Δείτε επίσης