1.4.2014 14:56

Με Μπάλα περιφερειάρχη και Αργυρούδη αντιπεριφερειάρχη

• ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ» ΣΤΟ Β. ΑΙΓΑΙΟ

Οι συζητήσεις της τελευταίας στιγμής για κοινή κάθοδο στις εκλογές με το συνδυασμό Σπιλάνη δεν ευοδώθηκαν και ο «Οικολογικός Άνεμος» επέλεξε την αυτόνομη κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές για το Βόρειο Αιγαίο.

Επικεφαλής, ως υποψήφιος περιφερειάρχης, θα είναι ο «Χιώτης», Βασίλης Μπάλλας, επαγγελματίας στο χώρο του αγροτουρισμού με δραστηριότητα στη νότια Χίο και κυρίως τα Μεστά. Τα κριτήρια για την επιλογή των στελεχών του «Οικολογικού Ανέμου» στο πρόσωπο του Β. Μπάλα είναι ότι πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο, με δημιουργικές περγαμηνές στο χώρο δραστηριοποίησης του, φορέας ο ίδιος του μοντέλου μιας ήπιας μορφής ανάπτυξης για τα νησιά μας.

Για τη θέση της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη επελέγη η Γιούλη Αργυρούδη, πρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος «Έλιξ».  Η κ. Αργυρούδη δέχθηκε κατά κόρον κρούσεις από δημοτικούς και περιφερειακούς συνδυασμούς για τη συμμετοχή της, όμως με την επιλογή της να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του «Οικολογικού Ανέμου» μοιάζει απόλυτα συνεπής με τις θέσεις της ότι τα θέματα περιβάλλοντος πρέπει να βρουν στη δημόσια ατζέντα την πρωταγωνιστική θέση που τους αξίζουν, ενώ ταυτόχρονα περνάει το μήνυμα της ενασχόλησης στα κοινά όλων των ενεργών πολιτών χωρίς να το δολιεύει με την αγωνία της θεσηθηρίας.

Αύριο στις 11.00 ο «Οικολογικός Άνεμος» θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του σε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Χανδρής». 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ