26.3.2014 14:18

«Κατεβαίνω με έτοιμο ψηφοδέλτιο»

Για πόλεμο από τοπικά ΜΜΕ κάνει λόγο ο Π. Βρουλής

Για πόλεμο από τοπικά ΜΜΕ, με σκοπό την καλλιέργεια αμφιβολιών για την κάθοδο ή μη του Π. Βρουλή στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Ανασυγκρότηση και Πρόοδος».

Όπως σημειώνει η παράταξη του πρώην Δημάρχου Χίου το ψηφοδέλτιο είναι κατά 90% έτοιμο ενώ κάνει λόγο για ανούσιες υπερ- προβεβλημένες δράσεις άλλων συνδυασμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Είναι πραγματικότητα πως κάποια ΜΜΕ καλλιεργούν σκοπίμως την κάθοδο ή μη του συνδυασμού μας, στις εκλογές του Μαίου. Σε αυτά τα ΜΜΕ γνωστοποιούμε λοιπόν, πως ο Παντελής Βρουλής, ορίστηκε να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού, έπειτα από πλήρως διαφανείς διαδικασίες.

Όσον αφορά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, είναι γεγονός πως δεν έχει δώσει επισήμως χρίσμα ή στήριξη σε κανέναν υποψήφιο πανελλαδικά, πέρα από αυτούς των ιδιαίτερα μεγάλων δήμων.

Σκοπίμως λοιπόν καλλιεργείτε η αμφισβήτηση της υποψηφιότητας του επικεφαλή του συνδυασμού μας. Το ψηφοδέλτιο μας είναι πλέον πλήρες κατά 90% σε αντίθεση με τα ψηφοδέλτια των υπολοίπων συνδυασμών. Άσκοπα λοιπόν φαίνεται να υπάρχει μειονότητα ατόμων - πολλά από τα οποία πρόσκεινται ιδεολογικά στον συνδυασμό μας - και media τα οποία εξακολουθούν τόσο να προβάλουν συγκεκριμένα "σχήματα". Ουδέποτε οι εκλογές νικήθηκαν από συνδυασμούς που πραγματοποιούν άπειρες, ανούσια υπερπροβλημένες δράσεις, με μικρή σκοπιμότητα και δίχως όραμα. Η διοίκηση του νησιού μας, απαιτεί όραμα, διαφάνεια, γνώση, σχέδιο δράσης και καλούς συνεργάτες. Οι ερχόμενες εκλογές, αποτελούν πια, περισσότερο από ποτέ μια απόφαση ευθύνης.

Ο συνδυασμός  Ανασυγκρότηση και Πρόοδος, και ο υποψήφιος Δήμαρχος αυτού, Παντελής Βρουλής, θα διεκδικήσει την ψήφο σας στις εκλογές ως ανεξάρτητος δήμαρχος, ακόμα και αν δεν λάβει την πλήρη στήριξη όλων των κομματικών στελεχών.

Καμία ανασυγκρότηση και πρόοδος δεν έρχεται με ανεύθυνα πολιτικά κινήσεις

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ