Εκλογές 2014

13/5/14 11:40

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:19

Καταστροφή προεκλογικού υλικού καταγγέλλει το ΚΚΕ [ΦΩΤΟ]

Για «γνωστούς- αγνώστους» και «θρασύτατες επιθέσεις» κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ Χίου καταγγέλλοντας καταστροφές προεκλογικού πολιτικού υλικού της ΛΑΣ Χίου και Βορείου Αιγαίου.

«Η χτεσινοβραδινή τους επίθεση στο εκλογικό περίπτερο, λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΚΟ Χίου, δείχνει ότι ο πραγματικός τους αντίπαλος είναι το ΚΚΕ που παλεύει ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων και στα συμφέροντα που την υπηρετούν.

Αν νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους θα φοβίσουν τους κομμουνιστές και τους συμμάχους τους είναι πολύ γελασμένοι! 
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρούς εμπόρους κι αγρότες, τους άνεργους, τις γυναίκες, τους νέους αποφασιστικά να στηρίξουν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια, το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που είναι το πραγματικό στήριγμα κι η δύναμη του λαού!

Όλοι στην προεκλογική συγκέντρωση της Τ.Ε. Χίου του ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή τον Σ. Κόρακα, υποψήφιο περιφερειάρχη Β.Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, και τους Γ.Αμπαζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χίου και τον Μ. Σκούφαλο, υποψήφιο Δημαρχο Χίου, απόψε στις 8μμ στην Είσοδο της Απλωταριάς» .    

Σχόλια άρθρου: 0