15.5.2014 11:05

Η ανατροπή μπορεί να αρχίσει από τη Χίο

«Αλλάζουμε σελίδα, δίνουμε έμφαση στις ανάγκες των ανθρώπων, η κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι της ζουν τις τελευταίες τους μέρες».

Έντονη κριτική στην κυβερνητική πολιτική και στους τοπικούς εφαρμοστές της, άσκησε από το βήμα της πλατείας Βουνακίου η Αγλαϊα Κυρίτση, μιλώντας στο ακροατήριο της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του συνδυασμού της ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ. Επικεντρώθηκε στα προβλήματα του Αιγαίου, το οποίο τόνισε ότι έχει απεριόριστες δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν, προσπάθησε να αγγίξει συναισθηματικά την πλατιά μάζα των αριστερών και προοδευτικών ψηφοφόρων με συναισθηματικές αναφορές στον Φώτη Αγγουλέ, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον μπουρλοτιέρη Κωνσταντίνο Κανάρη.

«Από τη Χίο βάζουμε μπουρλώτο και ανατινάζουμε τη ναυαρχίδα του πολιτικού κατεστημένου» είπε.

«Για να τα ανατρέψουμε όλα όμως δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας τις λίγες που απομένουν. Ραντεβού νίκης στην κάλπη», συμπλήρωσε και κάλεσε όσους πιστεύουν ότι πρέπει και μπορεί να ανατραπεί αυτό σαθρό σύστημα, να εντείνουν τον αγώνα τους ως την ώρα της κάλπης για να διασφαλίσουν τις  καλύτερες μέρες που αξίζουν και που μπορούν να έλθουν για τον τόπο μας.
-

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ