5.5.2014 11:15

«Χάνει την ψυχραιμία της η «Πρωτοβουλία»»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Κορυφώνεται η κόντρα μεταξύ της Πρωτοβουλίας και της δημοτικής αρχής Λαμπρινούδη με αφορμή την ανακοίνωση της πρώτης που έκανε λόγο για εκβιασμούς, πιέσεις και εξαγορά ψήφων στην προσπάθεια κατάρτισης των ψηφοδελτίων.

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του Π. Λαμπρινούδη σήκωσε το γάντι της αντιπαράθεσης επισημαίνοντας:      

«Ο δεσποτισμός του υπεροπτικού  και αλαζονικού χεριού, που υπογράφει την πρώτη ουσιαστικά  προεκλογική ανακοίνωση του «φρέσκου» συνδυασμού της Πρωτοβουλίας για τη Χίο, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί υποψιάζονταν. Ό,τι δηλαδή πρόκειται για ένα δύσμορφο, ανομοιογενές, παλιομοδίτικο, παλαιοκοματικό και μικροσυμφεροντολογικό ανά κλάδο μόρφωμα που προσπαθεί να μας πείσει ότι «άλλαξε ο Μανωλιός…».

Η βιτρίνα των δήθεν άφθαρτων και ανιδιοτελών ανθρώπων που παρουσιάζεται, είναι μεν θολή αλλά όχι τόσο, ώστε να κρύψει τις προσπάθειες παλαιοκομματικών και συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων και τις απεγνωσμένες τους προσπάθειες να κάνουν συνδυασμό.

Χρησιμοποίησαν στην ανακοίνωσή τους αστήριχτες κατηγόριες περί διασπάθισης δημοσίου χρήματος, πιέσεων, ταξιμάτων, εκφιβισμών και αόριστων υπονομεύσεων, υπερηφανευόμενοι για την ολοκλήρωση της κατάρτισης του ψηφοδελτίου τους, το οποίο καμία σχέση δεν έχει με τους “άλλους” του Δημάρχου, αφού ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ αποτελούν « καθεστώς» κατά τα λεγόμενά τους.

Δυστυχώς, αυτά για τα οποία μας κατηγορούν τους χαρακτηρίζουν και τα εφαρμόζουν με τη δική τους χειρουργική φρεσκάδα ακριβείας, όπως μας έχουν καταγγείλει  στελέχη της παράταξής μας και κάποιοι από αυτούς που πλησίαζαν για να τους πείσουν για τις «αγαθές» προθέσεις τους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε, κύριοι, ότι ο στίβος της αυτοδιοίκησης δεν αντέχει την κακόβουλη προπαγάνδα σας, γι΄ αυτό  χαμηλώστε επιτέλους  το ύφος χιλίων καρδιναλίων  και δώστε πειστικές απαντήσεις και όχι εκθέσεις ιδεών, οι οποίες αγγίζουν την πραγματικότητα των αναγκών της Χίου και των Πολιτών της.

Αν πάλι δεν έχετε προλάβει να επεξεργαστείτε θέσεις, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και πείτε την αλήθεια στους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μας, όπως δείξατε και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι, πραγματικά, κρίμα, ένας πρωτοεμφανιζόμενος συνδυασμός σαν την Πρωτοβουλία, εξ αρχής να δίνει το στίγμα της ευκαιριακής παρέας εξυπηρέτησης συγκεκριμένων κύκλων συμφερόντων, που το μοναδικό στοιχείο που τους ενώνει είναι να εκμεταλλευτούν το Δήμο Χίου.

Εμείς, δεν θα σας ακολουθήσουμε σ’ αυτόν τον κατήφορο της λάσπης, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, ύστερα από τόσα χρόνια προσφοράς.

Σας καλούμε, λοιπόν , σ΄ έναν προεκλογικό αγώνα αρχών και θέσεων για την αυτοδιοίκηση , τη Χίο μας και τους ανθρώπους της..

Η δική μας διαδρομή μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται από την  υπέργεια παρουσία της και την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας, με τους οποίους ζούμε τα καθημερινά προβλήματα.

Τις υπόγειες διαδρομές  τις αφήνουμε σε Σας,  γιατί φαίνεται ότι μόνο σε αυτές μπορείτε να κινηθείτε…».       

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ