16.5.2014 11:49

Έτσι θα μεταδώσει τα αποτελέσματα

Η Περιφερειακή Ενότητα  Χίου ανακοινώνει ότι για την παραλαβή – καταχώρηση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών και Δημοτικών  Εκλογών της  18ης Μαΐου   2014 , έχει συγκροτηθεί ειδικό συνεργείο αποτελούμενο από υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Αποστολή του συνεργείου είναι η παραλαβή από τους  υπαλλήλους ς του Δήμου Χίου, Οινουσσών και Ψαρών   των Εντύπων Αποτελεσμάτων με τις προτιμήσεις για τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συνδυασμούς καθώς και των  Πρακτικών  Νο 2 όπου καταχωρούνται από του Δικαστικούς Αντιπροσώπους  οι προτιμήσεις Σταυροφορίας για τους υποψηφίους των Περιφερειακών και Δημοτικών Συνδυασμών.

Τα αποτελέσματα μετά το σχετικό έλεγχο, με  την προτίμηση των Συνδυασμών  μεταδίδονται τηλεφωνικά στο Υπουργείο Εσωτερικών για ενημέρωση των Μέσων Ενημέρωσης Πανελλαδικής Εμβέλειας και παράλληλα καταχωρούνται άμεσα στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές της Περιφερειακής Ενότητας με σκοπό την Προβολή τους άμεσα στο Διαδίκτυο  στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  http://www.pvaigaiou.gov.gr και στην ένδειξη Εκλογές 2014.

Για τους Εκπροσώπους των Συνδυασμών καθώς  και τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης θα υπάρχει προβολή των αποτελεσμάτων στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου . Η ενημέρωση θα είναι άμεση και ταυτόχρονη με την καταχώρηση όπου θα προβάλλονται :       

Α) Αποτελέσματα Συνδυασμών για τους Δήμους Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.

Β) Αποτελέσματα Συνδυασμών Περιφερειακών Εκλογών για κάθε Περιφερειακή Ενότητα και Συνολικά για την Περιφέρεια  Βορείου Αιγαίου.

Όσον αφορά την Σταυροφορία Δημοτικών και Περιφερειακών Συνδυασμών για την εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων δεν θα υπάρχει δυνατότητα άμεσης προβολής . Τα αποτελέσματα  σταυροφορίας θα εμφανίζονται σταδιακά από την επομένη των εκλογών .

Παρακαλούνται οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Συνδυασμοί καθώς και τα ΜΜΕ όπως μας ορίσουν Τηλεφωνικά στα 2271350519 και 2271350504, τους εκπροσώπους τους για την πληρέστερη εξυπηρέτηση τους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ