4.4.2014 15:38

«Έστω και μια σταγόνα αλήθειας»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της υποψηφίας δημάρχου Ε. Φρεζούλη και του Π. Λαμπρινούδη με αφορμή τη συνέντευξή της στον «π» που χαρακτήριζε «βαθιά χρεωμένη» τη δημοτική αρχή. Μετά την απάντηση του Π. Λαμπρινούδη που τη χαρακτήριζε «βαθιά ανενημέρωτη» η επικεφαλής της «Χιακής Συμπολιτείας» ανταπάντησε στον δήμαρχο Χίου ζητώντας του να απαντήσει «έστω και με μία σταγόνα αλήθειας»

Αναλυτικά η κ. Φρεζούλη στην απάντησή της αναφέρει:

«Με παλαιάς κοπής αντίληψη και νοοτροπία μας «πληροφορεί» ότι η ημιτελής μαρίνα στο Καστέλο δεν τον αγγίζει διότι «είναι έργο του ΕΟΤ».Θέτουμε το ερώτημα: πώς μπορεί απλώς να «νίπτει τας χείρας του» για κάτι που συμβαίνει πάνω στο νησί, όταν συμπληρώνει αισίως 12 και πλέον χρόνια θητείας στα ανώτατα αυτοδιοικητικά όργανα του τόπου, επικαλούμενος «αναρμοδιότητα»; Πώς αποδέχεταιμοιρολατρικά τόσο το παρόν τέλμα, όσο και την προοπτική εκποίησης μέσω ΤΑΙΠΕΔ των υποδομών του τόπου;

Όσο για τηλιμνοδεξαμενή του Φυρόλακα και το φράγμα Κατράρη στην Καλαμωτή, ας μην ανησυχεί για την επάρκεια των στοιχείων μας.

Εμείς μιλήσαμε για τον λανθασμένο σχεδιασμό των έργων, για ένα φράγμα που δεν συγκεντρώνει τις ποσότητες για τις οποίες σχεδιάστηκε, εκείνος αναφέρεταιστο…ταχυδιυλιστήριο της ΔΕΥΑΝΧ.  Με την ευκαιρία, μήπως θέλει να ενημερώσει τους πολίτες για το φράγμα του «Σαραπιού», έργο δικής του έμπνευσης και υλοποίησης;

Τέλος, σας συνιστούμε κ. Λαμπρινούδη, να αφουγκραστείτε από κοντά την αγωνία της Χιακής κοινωνίας και σας καλούμε να καταθέσετε, έστω και τώρα, μια σταγόνα αλήθειας και αυτοκριτικής.  Το Σάββατο 5/4, στις 6.30 το απόγευμα, στην 4η ανοιχτή δημόσια συζήτηση που οργανώνει η Χιακή Συμπολιτεία, θέτουμε το θέμα πώς ο δήμος μπορεί να περάσει πράγματι στα χέρια των πολιτών. Είστε ευπρόσδεκτος».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ