22.5.2014 12:05

"Δεν δεσμεύουμε κανέναν"

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΙΛΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ

Στην κρίση των ψηφοφόρων του αφήνει την επιλογή για τον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών ο Γιάννης Σπιλάνης που με ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Όλες οι προεκλογικές μας ανακοινώσεις έδωσαν έμφαση στην ανάγκη για απαλλαγή από άτομα, νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος ώστε το πλοίο της Περιφέρειας να αλλάξει ρότα. Επιμείναμε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι χρειάζεται ανατροπή με γνώση, σχέδιο και όραμα ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ανάπτυξης, της ανεργίας, της ακτοπλοϊας, της έλλειψης νησιωτικής πολιτικής. Με βάση τα παραπάνω επιλέξαμε τα άτομα που στελέχωσαν τον συνδυασμό μας και επεξεργαστήκαμε τις θέσεις μας. Θεωρώ ότι κανένας από τους δύο συνδυασμούς που συμμετέχουν στον 2ο γύρο δεν πληρούν τις παραπάνω βασικές μας αρχές.

Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ με το ΑΙΓΑΙΟ και οι πολίτες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους είναι άτομα με ελεύθερη σκέψη και βούληση για να χειραγωγηθούν από τις όποιες επιλογές του επικεφαλής του».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ