3.4.2014 16:40

Βαθιά ανενημέρωτη η κ. Φρεζούλη για τα ζητήματα του Δήμου

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο «π».

Για πλημμελή ενημέρωση γύρω από τα δημοτικά ζητήματα κατηγορεί την υποψήφια δήμαρχο Χίου Ερμ. Φρεζούλη ο Δήμος Χίου, αναφορικά με τα όσα δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξή της στον «π».
Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:
«Στη συνέντευξη, που παραχώρησε στην εφημερίδα σας η υποψήφια του Συνδυασμού «ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» (φ.3/4/2014), μεταξύ άλλων αναφέρεται στα έργα του Δήμου.
Ίσως κάποιοι να ενοχλούνται από το γεγονός ότι ο Δήμος Χίου είναι από τους λίγους στη χώρα – σε σχέση με τον πληθυσμό του – που εκτελεί έργα και απορροφά πιστώσεις του ΕΣΠΑ, σε τέτοιους ρυθμούς και σε τέτοιο βαθμό, που πολλοί θα επιθυμούσαν.
Η Δημοτική αρχή του ενιαίου Δήμου Χίου έχει άριστη συνεργασία με το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου, αποτέλεσμα δε αυτής της συνεργασίας, είναι η επίτευξη αυτής της δραστηριότητας, μέσα στο πλαίσιο της διαβούλευσης και διαφάνειας.
Στον Δήμο Χίου δεν υπάρχουν ημιτελή έργα, και επειδή αναφέρεστε στη Μαρίνα ΩΣ έργο ημιτελές, σας γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι έργο του Δήμου και εκτελείται από τον ΕΟΤ και το ΤΑΙΠΕΔ.
Η αναφορά σας στα έργα ύδρευσης και συγκεκριμένα στα φράγματα Κατράρη και Φυρόλακα, αν μη τι άλλο, μας οδηγεί στη σκέψη ότι έχετε έλλειψη ενημέρωσης, όσον αφορά τη λειτουργικότητά τους, δεδομένου ότι και τα δύο έργα έχουν ολοκληρωθεί  και παρέχουν νερό, μέσω της λειτουργίας των ταχυδιυλιστηρίων τους, στους οικισμούς της νότιας και κεντρικής Χίου. Μια επιτόπια επίσκεψη θα σας αποδείξει του λόγου το αληθές.
Τέλος, σας συνιστούμε κ. Φρεζούλη, όταν αναφέρεστε σε θέματα του Δήμου Χίου, είναι καλύτερο να ενημερώνεστε από τους Δ/ντές των υπηρεσιών, για να μην οδηγείστε σε τέτοιες δηλώσεις, που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ