20.5.2014 10:24

«Αποδεσμεύει» τους ψηφοφόρους της η Χιακή Συμπολιτεία

ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ούτε έδωσε ούτε και θα δώσει γραμμή στους ψηφοφόρους της η «Χιακή Συμπολιτεία.  Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Διάνα» τα μέλη της Συμπολιτείας αποφάσισαν να μη δώσουν γραμμή.

Η επικεφαλής Ερμιόνη Φρεζούλη ξεκαθάρισε ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα ότι έχουν την ωριμότητα και τη γνώση να ψηφίσουν χωρίς να χρειάζονται υποδείξεις.

Επί της διαδικασίας, η προσέλευση των μελών της Συμπολιτείας ήταν αθρόα, πάνω από 120 άνδρες και γυναίκες έδωσαν το παρών και την υπόσχεση ότι συνεχίζουν απτόητοι την προσπάθεια και ότι η Χιακή Συμπολιτεία θα συνεχίσει τη δράση της.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Η Χιακή Συμπολιτεία ευχαριστεί τους χιλιάδες Χιώτες και Χιώτισσες που εκτίμησαν, αξιολόγησαν και εμπιστεύτηκαν τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Νιώθουμε ακέραιο το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε.

Μπροστά στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στο κριτήριο των πολιτών που τίμησαν τη Χιακή Συμπολιτεία και τις θέσεις της για κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας και της αυτοδιοίκησης, όπως η δημοκρατική λειτουργία του δήμου, η προστασία του περιβάλλοντος, η υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, η αντίθεση στις ιδιωτικοποιήσεις κ.λπ.

Είμαστε βέβαιοι ότι με βάση αυτά τα κριτήρια οι ψηφοφόροι μας θα κάνουν την τελική επιλογή τους, την οποία σεβόμαστε απολύτως.

Σε κάθε περίπτωση, η Χιακή Συμπολιτεία ως αντιπολίτευση θα είναι διαρκώς παρούσα, κομμάτι της κοινωνίας, τα επόμενα χρόνια, σε απόλυτη συνέπεια με τις θέσεις της».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ