26.5.2014 16:38

"Ας αναζητήσουν τα αίτια της ήττας στο 61%"

Με καρφιά κατά του συνδυασμού Λαμπρινούδη συνοδεύτηκε η πρώτη δήλωση της Ελ. Τσουρή για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η ίδια ήταν από τις πρώτες που έσπευσε στα γραφεία της «Πρωτοβουλίας» για να συγχαρεί το νέο Δήμαρχο Χίου Μ. Βουρνού. Αναλυτικά στη δήλωσή της στον «π» ανέφερε:

«Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στον προεκλογικό αγώνα, με ανιδιοτέλεια και σεβασμό στους πολίτες, ανεξάρτητα αν εκλέχθηκαν ή όχι. 
Συγχαρητήρια στη νέα Δημοτική Αρχή, με την ευχή, όσα, μέχρι σήμερα, επέδειξε, -αξιοπρέπεια, ήθος, πάθος, συνεργασία, διάλογος και απουσία ηθικών εκπτώσεων-, να χαρακτηρίσουν ολόκληρη τη θητεία της, με θετικά αποτελέσματα για τον τόπο, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες όλων μας.
Συγχαρητήρια στη νέα Περιφερειακή Αρχή, με την ευχή να διεκδικήσει, για το Βόρειο Αιγαίο, τη θέση που αξίζει και δικαιούται.

Όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν «βαρβάρους» για την ήττα τους ας αναζητήσουν τον πραγματικό λόγο στο 61% των συμπατριωτών μας που είχε διαφορετική επιλογή». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ