23.5.2014 16:31

Άκυρο στις αυτοδιοικητικές κάλπες, ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη μάχη των ευρωεκλογών

Να μαυρίσει τους συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο μας στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ψηφίζοντας άκυρο τόσο στο Δήμο όσο και στην Περιφέρεια, καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χίου  τους 700 ψηφοφόρους (ποσοστό 2,35%) που την ψήφισαν την πρώτη Κυριακή.                                                                                         Ο συνδυασμός δεν εξελέγη στο Περιφερειακό Συμβούλιο για ελάχιστες ψήφους (λιγότερες από 60), γι’ αυτό στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Παντελής Καλόγερος και η Πόπη Γανιάρη κατήγγειλαν το σύστημα ως  καλπονοθευτικό, αφού με τη δεύτερη και την τρίτη κατανομή πριμοδοτεί τα κόμματα που προηγούνται, υπηρετώντας το καπιταλιστικό μοντέλο των αυτοδυναμιών.
«Οι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο μας στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο και την Περιφέρεια στηρίζουν την αδίσταχτη συμμορία που μας κυβερνά και την πολιτική της», τόνισε ο πρώτος.«Δεν μας ξεγελά η δήθεν ανεξαρτησία, την οποία αναγκάζονται να επικαλεστούν για να μην εισπράξουν την οργή του λαού,  ούτε το ανακάτεμα παλιών και νέων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και της πάντα «καλόπιστης» ΔΗΜΑΡ.
Καλούμε επομένως το Χιώτικο λαό να τους μαυρίσει με την απαξία του».

Ευρωεκλογές
Τα δεδομένα αλλάζουν στο στίβο των Ευρωεκλογών, στις οποίες συμμετέχει και η ίδια. «Δεύτερος γύρος για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η μάχη των Ευρωεκλογών. Η ενίσχυση της είναι η πιο βαριά καταδίκη του σάπιου πολιτικού συστήματος και της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής», προσθέτει η Π. Γανιάρη.
«Είναι η πιο χρήσιμη και ελπιδοφόρα ψήφος για την Αριστερά που έχει ανάγκη η κοινωνία για να ζήσει και να ανατρέψει μνημόνια και χρέος, ευρώ και Ευρωπαϊκή Ένωση, κεφάλαιο και πολιτικό προσωπικό», συνέχισε.
«Σημαίνει υπερψήφιση του αγώνα για έξοδο από τη φυλακή των μνημονίων και του χρέους, για να περάσει ο πλούτος στα χέρια των εργαζομένων. Μόνο με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ  θα δυναμώσει η ελπίδα!».
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ