11.9.2023 18:00

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών τιμά τη μνήμη του Αγίου Νικήτα

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χίου, ως είναι γνωστό, τιμά κάθε χρόνο την μνήμη του Αγίου Νικήτα του Γότθου, προστάτου των Εφέδρων Αξιωματικών. 

Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023, προγραμματίζουμε, συν Θεώ, Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και στη συνέχεια, κατά τις 9.30, τέλεση Αρχιερατικής αρτοκλασίας και Αρχιερατικού μνημοσύνου χοροστατούντος του Μητροπολίτου μας κ. Μάρκου, στη μνήμη των αειμνήστων Εφέδρων Αξιωματικών, των πεσόντων υπέρ Πατρίδος και των υπηρετησάντων στο Στράτευμα.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν οι Αρχές του Τόπου, ο Στρατιωτικός Διοικητής με μέλη του Στρατεύματος, απόστρατοι Στρατηγοί, εκπρόσωποι των αποστράτων αξιωματικών, μέλη εφεδρικών οργανώσεων και τα μέλη μας

Με το παρόν καλούμε δια των ΜΜΕ τους συμπατριώτες μας να παρευρεθούν και να τιμήσουν τον εορτασμό μας και την μνήμη των αειμνήστων Εφέδρων Αξιωματικών.

Στη συνέχεια θα προσφερθεί κέρασμα στην ενοριακή αίθουσα

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ