14.11.2022 7:13

Η Τίμια Κάρα της Αγίας Παρασκευής στο Καστέλο

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Μάρκου, μεταφέρθηκε από τον Μητροπολιτικό Ναό της Χίου, όπου έχει εκτεθεί από το πρωί της 11ης Νοεμβρίου η Τίμια Κάρα της Αγίας Παρασκευής, από τον Ιερό Ναό του ομωνύμου Δήμου της Αττικής, στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καστέλλου «προς βοήθειαν, ευλογίαν και αγιασμό των πιστών» της περιοχής μα.

"Η ιδιαίτερη τιμή της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή μας οφείλεται στο γεγονός ότι η εικόνα της μεταφέρθηκε από τη Μικρά Ασία, πολλές Μικρασιάτισες φέρουν το όνομά της και πολλοί κάτοικοι την επικαλούνται ως προστάτιδα και αρωγό στις δυσκολίες της ζωής τους. Με συγκίνηση μεγάλη και ευλάβεια υποδέχθηκαν την Τίμια Κάρα και ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Μάρκο για την ιδιαίτερη ευλογία που μας χάρισε", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ