17.7.2023 16:27

Εορτασμός Αγ. Μαρκέλλας από την Αδελφότητα «ο ΚΟΡΑΗΣ»

Με την θρησκευτική κατάνυξη και λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πολλών Χίων της Αττικής η Χιακή Αδελφότητα «ο ΚΟΡΑΗΣ» συνεχίζει και φέτος την ευλαβή παράδοση της τέλεσης της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας στον Πειραιά. Σε ανακοίνωσή της η Αδελφότητα αναφέρει τα εξής:

Ο καθιερωμένος πανηγυρικός εορτασμός θα τελεστεί με τη Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία, το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 και ώρα 9.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, όπου θα εκτεθεί σε προσκύνημα και η Ιερά Εικόνα της Αγίας, που προσέφεραν το 1905 στον Πειραιά οι πρώτοι Χιώτες έποικοι. Ο εορτασμός τελεί υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Χορηγοί θα είναι όπως κάθε χρόνο οι οικογένειες Σιδεράτου και Τριανταφύλλου.

Η Αδελφότης μας σας προσκαλεί να συμπροσευχηθούμε για να δωρίζει η Αγία την ευλογία και τη χάρη Της στον τόπο μας, στον ευλαβή χιακό λαό και στους Χιώτες της διασποράς.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ