Διάφορα Ένθετα

16/12/15 21:39

τελ. ενημ.: 16/12/15 21:39

Η επιστροφή του παπιγιόν

Φεύγοντας από το κατάστημα Θαλασσινού, το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα σταντ γεμάτο παπιγιόν.  Σκούρα, φωτεινά, μονόχρωμα, πολύχρωμα, εμπριμέ, καρώ, παπιγιόν σε ότι σχέδιο μπορεί κανείς να φανταστεί βρίσκονταν μπροστά στα μάτια μου.Το τέλειο δώρο, για πολύ μοδάτα αρσενικά.

Το σκονάκι του παπιγιόν

Αρχικά να πούμε πως το παπιγιόν δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το πλάτος του λαιμού και του γιακά του πουκαμίσου. Σε περίπτωση που θέλουμε να φορεθεί  σε επίσημη εκδήλωση και μάλιστα έχει αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα πάντα φοριέται μαύρο παπιγιόν σε σατέν ύφανση (ή να μοιάζει κάπως ) με μαύρο σμόκιν κοστούμι, λευκό πουκάμισο και ένα λευκό μαντήλι στην τσέπη του σακακιού. Επίσης λευκό παπιγιόν ή κόκκινο ή ένα σκούρο μπλε αν θέλουμε να το κάνουμε πιο μοδάτο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ξεχνάμε το σμόκιν κοστούμι και τα μαύρα σατέν παπιγιόν τα οποία θα δώσουν ένα αυστηρό επίσημο Outfit χωρίς λόγο και πειραματιζόμαστε με τα χρώματα τις υφές και τα μοτίβο.

Έτσι λοιπόν μια καλή λύση είναι να βάλουμε το πουκάμισο σε ένα ουδέτερο χρώμα μαύρο, λευκό, γκρι, μπεζ, κρεμ ( τα οποία πάνε με όλα τα χρώματα) και να παίξουμε με το χρώμα του παπιγιόν.

Αν δεν θέλουμε ουδέτερα χρώματα θα πρέπει να προσέξουμε το ντύσιμο συνολικά να μην ξεπερνά την τριχρωμία. Επιλέγουμε ένα βασικό χρώμα και προσαρμόζουμε το παπιγιόν στις αποχρώσεις του βασικού ή σε χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Παραδείγματος χάριν γαλάζιο πουκάμισο , με μπλε ασημί παπιγιόν και navy σακάκι.

Μια δοκιμή θα μας πείσει.... και μην ξεχνάτε σε περίπτωση που το δώρο σας δεν εκτιμηθεί, φοριέται από σας στο... κεφάλι!

Σχόλια άρθρου: 0