11.2.2016 14:44

Φουλ για τον Βαλεντίνο

Η αγορά έχει περάσει και καλύτερες μέρες ομολογουμένως. Κάτι ο καιρό, κάτι το γενικότερο κλίμα κατήφειας μας έχουν κάνει να... απέχουμε από τις εξορμήσεις μας στα καταστήματα.

Ο άγιος των ερωτευμένων όμως μάλλον θα ανεβάσει θερμοκρασία και θα επαναφέρει την κίνηση στα μαγαζιά. Όσο και να μην υπάρχει ρευστό, ο έρωτας υπάρχει και προϋποθέτει να μοιράζεις και να μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς.

Από γλυκές προτάσεις, μέχρι καρδούλες κουκλάκια κι άλλα πιο ιδιαίτερα δώρα όλα έχουν επιστρατευτεί για μια αξέχαστη 14η Φεβρουαρίου.

Κι όσοι δεν γιορτάζουν δεν πειράζει ας παρασυρθούν από το πνεύμα των ερωτευμένων....

φωτο ανθοδέσμη

 

Πες το με λουλούδια

Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος στη θέα μιας ανθοδέσμης από κόκκινα τριαντάφυλλα ή από όποια άλλα λουλούδια ξέρετε ότι της αρέσουν. Η επιλογή των λουλουδιών είναι το ένα και ο τρόπος που θα τα δώσετε είναι το δεύτερο μυστικό. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

Ακαταμάχητη έλξη, γοητεία, φλογερό πάθος, αισθησιασμός. Αυτά είναι τα συστατικά μιας μεγάλης αγάπης! La Nuit Tresor… Eνα τόσο μοναδικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από τα Hondos Center.

 

Για τα χέρια της μόνο. όπως κι αν το πεις, στα αγγλικά ή με σύμβολα το σε αγαπώ είναι ένα. Χειροποίητα βραχιόλια με τη λέξη love ή με το κέλτικο σήμα στο  ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ