1.6.2021 13:18

«Το «όχι» σε όλα έφερε το Θόλος»

«Θα υπερασπιστούμε την έκταση αλλά έπρεπε να έχουμε υποδείξει ως Δημοτικό Συμβούλιο τοποθεσία», δήλωσε σε παρέμβασή του ο Σταμάτης Κάρμαντζης

Τη στάση της δημοτικής αρχής στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, υπερασπίστηκε μέσα από δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χίου, στον απόηχο των νομικών ενεργειών του Δήμου αλλά και των κινητοποιήσεων που αναμένεται να ξεκινήσουν οι κάτοικοι των χωριών Συκιάδας, Λαγκάδας, Καρδαμύλων αλλά και του Βροντάδου ενάντια σε νέα δομή στο Θόλος.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος, εξ αρχής η δημοτική αρχή αντέδρασε στο ενδεχόμενο του Θόλους, ζητώντας τη χωροθέτηση μικρής δομής, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στην περιοχή «Μπαμπακιές», υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη έκταση ήταν «στη μέση του πουθενά», χωρίς να επηρεάζει την τοπική κοινωνία.

«Το «όχι» σε όλα ήταν αυτό που τελικά έφερε το Θόλος. Από την πλευρά μας εμείς θα υπερασπιστούμε την έκταση αλλά ξεχνάμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο παλαιότερα είχε λάβει απόφαση να υποδείξει τοποθεσία με συγκεκριμένους όρους, κάτι που μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει εφικτό», σημείωσε ο Σταμάτης Κάρμαντζης.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ