3.1.2024 15:49

Το νέο Προεδρείο και η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία διεξήχθησαν οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3.01.2024. 

Κατά την συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου προτάθηκε για Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Νίκος Μάρκου. 

Για την θέση του Αντιπροέδρου προτάθηκε από τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αλκιβιάδη Στεφανή και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Φιλόδωρος Βιτέλλας. 

Για την θέση του Γραμματέα προτάθηκε από την επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης Αγλαΐα Κυρίτση και εκλέχθηκε ομόφωνα ο Γιώργος Τσακαλίας. 

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής. Από την συμπολίτευση μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη ο οποίος θα είναι και ο Πρόεδρος της Επιτροπής, εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι Αναστασία Αντωνέλλη, Παντελής Μπουρνιάς, Δέσποινα Καλβίνου και Άγγελος Βλάττας. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Καλλίας, Νίκος Νύκτας, Ελισσαίος Μαυρατζώτης και Απόστολος Κουτσογιάννης. 

Από την αντιπολίτευση εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι Θεόδωρος Βαλσαμίδης και Παντελής Μπουγδάνος και αναπληρωματικά μέλη οι Γιώργος Αμπαζής και Αγλαΐα Κυρίτση. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ