14.11.2019 15:42

Τίτλοι τέλους σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εμπειρίες και καινοτόμες δράσεις

Με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας από το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, τη Δήμαρχο Trakai Edita Rudeliene και την Αντιδήμαρχο από το Δήμο Nilufer Sibel Ozer ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Καινοτομίας «Innovation for Rural Development» στο οποίο συμμετείχε ο Δήμος Χίου, ο Δήμος Nilufer από την Τουρκία, ο Δήμος Trakai από τη Λιθουανία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεστών ως Μη Κυβερνητικός Οργανισμός.

Αφού παρουσιάστηκε από τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τουρισμού και Ναυτιλίας Κωνσταντίνο Βεργίνα η πορεία των δράσεων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των συνόδων που προηγήθηκαν, ο  Δήμαρχος Χίου απηύθυνε χαιρετισμό, συγχαίροντας τους εταίρους του προγράμματος καθώς και τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον, τόνισε τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών για την ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας σε θέματα καινοτομίας, επισημαίνοντας την αξία της σύσφιξης των σχέσεων ανάμεσα στις χώρες που συμμετέχουν.

Μετά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου έγινε εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων μεταξύ των εταίρων δήμων και επισφραγίστηκε η γόνιμη συνεργασία και τα αποτελέσματά της.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ