3.8.2023 16:44

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους Ομογενών

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε με εκπροσώπους από Χιακά Σωματεία της Αμερικής και του Καναδά με αφορμή το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Χίων που διεξάγεται στο νησί μας με τη συμμετοχή ομογενών από την Αμερική, τον Κανάδα, την Αυστραλία και την Ευρώπη.

Σε αυτό το πλαίσιο το Δήμαρχο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος Χιακών Σωματείων Αμερικής και Καναδά, κ. Δημήτρης Καλαφάτης από κοινού με τον Ταμία του Συλλόγου, κ. Στέφανο Μπουμπούλη και τον κ. Μάρκο Μαρινάκη που διατελεί μέλος. Παράλληλα, μαζί τους και ο κ. Κώστας Αλμυρούδης, Πρόεδρος Χιακού Σωματείου Κλίβελάντ.

Επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν θέματα συνεργασίας και σύνδεσης του νησιού μας με την Ομογένεια καθώς και το όραμα που αφορά τη δημιουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αυτισμό στη Χίο, μία ιδέα που ήδη προχωρά με την γενναία υποστήριξη και πολύτιμη αρωγή των Ομογενών μας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τους Ομογενείς μας καθώς και την ευγνωμοσύνη του για όλες τις σπουδαίες προσπάθειές τους υπέρ της Πατρίδας μας και του νησιού μας.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ