Με το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Χίου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος.
Συζητήθηκαν γενικά θέματα εκπαίδευσης με δεδομένη τη βαρύτητα που δίνει η Π.Ε. Χίου στην εύρυθμη εξέλιξη του εκπαιδευτικού έργου και την πολύπλευρη υποστήριξη ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα των μαθητικών δρομολογίων για το φετινό σχολικό έτος. Από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων και την έγκαιρη αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων προκύπτουν.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.