27.7.2023 16:54

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χίου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Θα ήθελα από καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η επιτυχία τους αυτή σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου δημιουργικού κεφαλαίου στην πορεία της ζωής τους από όπου θα αποκτήσουν γνωστικά εφόδια και σημαντικές εμπειρίες για την πραγματοποίηση των στόχων τους.

Παράλληλα, θα ήθελα να μεταφέρω και το αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχιση της προσπάθειας και στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούσαν. Η προσπάθειά τους δεν αποβαίνει μάταια εφόσον συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα όνειρά τους. Είναι βέβαιο ότι στη ζωή δίνονται πολλές ευκαιρίες για να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε αρκεί να έχουμε πίστη και θέληση. 

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγηση των παιδιών σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή και βεβαίως και στους γονείς που συμπαραστέκονται ακούραστα και αδιάλειπτα στον αγώνα των παιδιών τους.

Καλή Σταδιοδρομία σε όλες και όλους, τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού μας!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ