20.12.2023 15:47

Στο Digital Economy Forum του ΣΕΠΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουρνιάς

Υπό την αιγίδα της α.ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Η ψηφιακή τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, ανοίγει νέους δρόμους, θέτει νέες προκλήσεις και αλλάζει καθημερινά με πολλαπλασιαστικούς ρυθμούς τα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα.

Ο ΣΕΠΕ, ως θεσμικός συνομιλητής και εταίρος της πολιτείας, αλλά και οι επιχειρήσεις του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της χώρας έχουν ως κεντρική στόχευση αλλά και βασικό άξονα της δράσης τους την προώθηση της τάχιστης αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Η παρουσία αλλά και η τοποθέτηση της Κυβέρνησης, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και όλων των συμμετεχόντων στο digital economy forum 2023 αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση του Εθνικού προτάγματος για την υλοποίηση μίας σύγχρονης ψηφιακής Ελλάδας καθώς και για την ανάδειξη της χώρας ως διεθνούς κόμβου καινοτομίας στην ψηφιακή τεχνολογία.

Το digital economy forum 2023: Shaping Greece’s Digital Future πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, με κεντρικό ομιλητή στο επίσημο δείπνο τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών της Ελλάδας, κύριο Κωστή Χατζηδάκη ως Αντί του Πρωθυπουργού, ενώ την Έναρξη των Εργασιών του συνεδρίου πραγματοποίησε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Στο digital economy forum 2023: Shaping Greece’s Digital Future συμμετείχαν ομιλητές υψηλού κύρους και επιπέδου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και στελέχη τόσο του κλάδου της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, όσο και όλων των παραγωγικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και οργανισμών.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ