18.11.2019 19:08

Στην Αθήνα Μουτζούρης- Μπουγδάνος για το φράγμα Κόρης Γεφύρι

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης αρμόδιο για θέματα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής κ. Κώστα Σκρέκα, είχε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για θέματα διαχείρισης υδατικών πόρων των νήσων του Βορείου Αιγαίου. Πιο συγκεκριμένα έγινε αναφορά στο φράγμα Σεδούντα Πλωμαρίου και Κοντιά Λήμνου.

Επιπλέον στην σύσκεψη εξετάστηκαν τεχνικά θέματα για την αποπεράτωση του φράγματος Κόρης Γεφύρι Χίου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου και στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας Ν.Ε Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ