8.5.2018 13:09

Σταμάτης προς Σταμάτη

Ο Στ. Κάρμαντζης εκφράζει τον σεβασμό του στην επιλογή του αστροφυσικού Στ. Κριμιζή

Και ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Στ. Κάρμαντζης, δήλωσε μέσω ανακοίνωσης του τη συμπαράσταση και τον σεβασμό του στον Χιώτη αστροφυσικό Δρ. Κριμιζή, που επέλεξε τον δρόμο της παραίτησης από την «αριστερή» χειραγώγηση.

«Εμείς οι Χιώτες είμαστε υπερήφανοι για τον συμπατριώτη μας αστροφυσικό και ακαδημαϊκό Δρ. Σταμάτη Κριμιζή. Όχι μόνο για το διεθνές αναγνωρισμένο επιστημονικό και ερευνητικό έργο του, αλλά και για το ηθικό του ανάστημα και την ανιδιοτελή προσφορά του στην πατρίδα μας. Αυτό το ηθικό του ανάστημα επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ο Σταμάτης Κριμιζής με την τεκμηριωμένη παραίτησή του από την προεδρία του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού. Οι μικρόψυχες σπερμολογίες σε τίποτα δεν μπορούν να πλήξουν έναν από τους κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες και χαρακτηρίζουν όσους τις διακινούν», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Στ. Κάρμαντζης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ