24.8.2021 14:02

Στ. Κάρμαντζης: «Έχουμε βάλει πλάτη στα δύσκολα- Έχω ξεκάθαρη θέση για το Θόλος»

Την απόδοση της ΒΙ.ΑΛ. στους κατοίκους των Καμποχώρων προέταξε ως βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, με αφορμή την απομάκρυνση παραπηγμάτων μεταναστών περιμετρικά του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Χαλκειούς.

Ο Δήμαρχος Χίου έκανε λόγο για διαρκή αγώνα, αναφορικά με τη διαχείριση του μεταναστευτικού σημειώνοντας ότι επιβάλλεται η συνεργασία με τους θεσμικούς παράγοντες της Κυβέρνησης, αφού όπως εξήγησε, οι τελευταίες εξελίξεις καταδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα πολυσύνθετο και απρόβλεπτο πρόβλημα με πολλές διαστάσεις.

Ερωτώμενος από τον «π» για το αν θα βρεθεί απέναντι από τον Νότη Μηταράκη, σε περίπτωση που επιχειρηθούν εργασίες στο Θόλος ο Δήμαρχος Χίου απάντησε ότι έχει διατυπώσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη θέση του για το Θόλος, προσθέτοντας ότι η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα, κατ εφαρμογή των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ