30.4.2020 18:22

Σκληρή ανακοίνωση από την Επιτροπή Αιρετών για τη δομή καραντίνας

Τους φόβους της για τη μετατροπή δομής καραντίνας στη Λευκωνιά σε άλλου είδους δομή, εξαπολύοντας παράλληλα τα βέλη της στους συνδυασμούς Κάρμαντζη και Βουρνού, διατυπώνει μέσα από ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αιρετών και κατοίκων της Χίου.

Αναλυτικά αναφέρει:

Στο μισθωτήριο συμφωνητικό μεταξύ Υπουργείου Μετανάστευσης και συγκροτήματος «ΑΛΗΘΕΙΑ» είναι ξεκάθαρο οτι πρόκειται για νέα δομή «φιλοξενίας» η για Υπηρεσία Ασύλου όπως είχε ομολογήσει ο κύριος Μηταράκης! Ο εμπαιγμός και η πολιτική εξαπάτηση δεν έχουν τέλος !

Συγκεκριμένα δεν προκύπτει πουθενά η σύνδεση της μίσθωσης και η λειτουργία της δομής με την ανάγκη για καραντίνα / περιορισμό νεοεισερχομένων λόγω πανδημίας και δεν ορίζεται ότι αυτή θα λήξει αν παύσει αυτή η ανάγκη.

Ελπίζουμε οι κύριοι Κάρμαντζης και Βουρνούς που έδωσαν το πράσινο φως στον κύριο Μηταράκη να είναι ικανοποιημένοι από αυτό το αποτέλεσμα…
Εδώ τμήμα της ανακοίνωσης Κάρμαντζη τη μέρα της ψηφοφορίας στο Δ.Σ…. ” η Σύμπραξη Δημιουργίας προτείνει ο χώρος του περιορισμού προσφύγων μεταναστών (καραντίνας) λόγω της πανδημίας να έχει αυστηρώς προσωρινά χαρακτηριστικά και να μην παρουσιάζει μορφή δεύτερης δομής αλλά να προσφέρει την αναγκαία φροντίδα.”

Τα ακριβώς αντίθετα δηλαδή από αυτά που τελικά έγιναν.
Τώρα σιωπή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ