17.9.2019 15:18

Σιδερής Ντομάτας: «Η δημοτική αρχή σύμμαχος της Αμανής»

Ο αντιδήμαρχος Βόρειας Χίου για την λαϊκή συνέλευση της Βολισσού

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη διεξαγωγή μιας τόσο σπουδαίας διαδικασίας διαλόγου, καθώς αναδείχθηκε το μεγαλείο της δημοκρατίας. Συγχρόνως, όμως,είμαι και ιδιαίτερα χαρούμενος, καθότι η πρώτη τέτοιου είδους λαϊκή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε επί των ημερών της δημοτικής μας αρχής.

Το κλίμα υπήρξε άψογο καθώς και άριστη η διάθεση συνεργασίας από όλους τους παρευρισκομένους τόσο τους αιρετούς, όσο και τους κατοίκους. Τα θέματα συζήτησης ήταν πολλά και αποκόμισα εκτός από σημειώσεις και πολλές γόνιμες ιδέες για λύσεις των μικρών αλλά και κορυφαίων ζητημάτων που αφορούν το χωριό και κατ’ επέκταση τη Βόρεια Χίο.

Με κεντρικό θέμα συζήτησης την ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού ενημέρωσα τους κατοίκους ότι σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΧ θα ολοκληρωθεί εντός 1,5 χρόνου.

Συγχρόνως, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν πολλά θέματα και ενημέρωσα τους κατοίκους τόσο για την ένταξη του Κάστρου της Βολισσού σε πρόγραμμα αλλά και για την προγραμματική σύμβαση  των Λιμνιών με τον ΕΟΤ.

Ως προς τον καθαρισμό των αγροτικών δρόμωνέγινε ενημέρωση των κατοίκων πως έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ η εσωτερική οδοποιία θα ξεκινήσει προσεχώς.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Τοπικό Συμβούλιο για αυτήν του την πρωτοβουλία, ευχόμενος στα μέλη και τους κατοίκους της Βολισσού να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ίδια θέρμη για την επίλυση των προβλημάτων τους, γνωρίζοντας ότι η δημοτική αρχή αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχό τους.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ