21.12.2023 12:13

Σε τροχιά υλοποίησης το έργο του εκσυγχρονισμού του Σταδίου Χίου

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο του εκσυγχρονισμού του Σταδίου Χίου προϋπολογισμού 402.000€ το οποίο δημοπρατείται στις 15-1-2024 μέσω προγραμματικής σύμβασης από το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη.  Με το σημαντικό αυτό έργο θα εκτελεστούν οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες οι σημαντικότερες των οποίων είναι η ανακατασκευή των W.C. των θεατών, η εγκατάσταση 1.000 καθισμάτων, η ολική ανακατασκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του Σταδίου Χίου, η οποία παρουσιάζει προβλήματα λειτουργικότητας καθώς είναι πεπαλαιωμένη και επιπλέον τίθενται θέματα ασφαλείας για τους αθλούμενους, η αντικατάσταση των ιστών ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου με νέους καθώς και  η προμήθεια και εγκατάσταση 56 φωτιστικών τεχνολογίας LED προκειμένου να μπορούν να διεξαχθούν νυχτερινοί αγώνες. 

«Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας στηρίζουμε στην πράξη τον μαζικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Χίου. 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ