9.9.2020 7:10

Σε προληπτική καραντίνα ο Περιφερειάρχης

Σε προληπτική καραντίνα θα βρίσκεται για τις επόμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά την θετική διάγνωση του τεστ για Κορωνοϊό που έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης, αν και ήταν ασυμπτωματικός.

Ο κύριος Χατζηγιάννης, του οποίου η γυναίκα νοσεί επίσης, επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Μυτιλήνη τις προηγούμενες ημέρες.

Η Περιφέρεια παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προχωρά σε απολύμανση των γραφείων, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.

Προληπτικά ο κύριος Μουτζούρης θα βρίσκεται σε καραντίνα και θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Πηγή: Samos24.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ