30.1.2021 9:27

«Ποιος νοήμων άνθρωπος θεωρεί το Θόλος ιδανικό για δομή;»

«Το μεταναστευτικό δεν μπορεί να λυθεί ούτε με τον Δήμο απόντα, ούτε με την Κυβέρνηση απούσα», η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Κώστα Βεργίνα

Στις κατηγορίες των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ότι οι αντιδήμαρχοι και ο Δήμαρχος γνώριζαν για το Αίπος, απάντησε ο αντιδήμαρχος Κώστας Βεργίνας κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής.

Ο κ. Βεργίνας ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι, τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής δεν γνώριζαν για την επιλογή του Θόλους, διερωτώμενος «ποιος νοήμων άνθρωπος θεωρεί το Θόλος ως ιδανικό για δομή».

Παράλληλα εξαπέλυσε τα πυρά του κατά τον αντιπολιτεύσεων λέγοντας ότι από τη μία διαμηνύουν ότι η επιλογή του χώρου είναι θέμα της κυβέρνησης και από την άλλη ζητούν να έχουν ανάμειξη στην επιλογή του χώρου.

«Είναι πραγματικότητα ότι η διαχείριση του μεταναστευτικού έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Υπάρχουν σημεία σύγκλισης με την Κυβέρνηση. Θέλουμε να έχουμε λόγο σε όσα σχεδιάζονται; Αν θέλουμε πρέπει να πάρουμε κι εμείς θέση», ανέφερε ο κ. Βεργίνας.

Οι αντιπολιτεύσεις εξουσιοδώτησαν την κυβέρνηση για εύρεση χώρου, λέγοντας ότι η χωροθέτηση είναι δουλειά της κυβέρνησης, αλλά τελικά ήθελαν να έχουν ανάμειξη στην επιλογή του χώρου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ