6.7.2021 13:16

Παρεμβάσεις ουσίας από το Νομικό Πρόσωπο και στο γήπεδο της "Δάφνης"

Μια σειρά επισκευαστικών εργασιών πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα σε αθλητικές εγκαταστάσεις από το Νομικό Πρόσωπο.

Σήμερα ο «π» συνάντησε τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρα και τον Δήμαρχο Χίου, Στ. Κάρμαντζη στο γήπεδο του Δαφνώνα όπου ειδικό μηχάνημα τοποθετούσε καουτσούκ σε κάθετες και οριζόντιες κατευθύνσεις προκειμένου το γήπεδο να πληροί τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου γηπέδου.

Ο Δήμαρχος, Στ. Κάρμαντζης αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Νομικού Προσώπου να δώσει ζωή σε «Παραμελημένες αθλητικές εγκαταστάσεις» και εν συνεχεία να παραδοθούν ανακαινισμένες στους αθλητές.

«Ο χλοοτάπητας εμπλουτίστηκε με καουτσούκ με τα κατάλληλα εργαλεία του εργολήπτη. Τα γήπεδα μας θα είναι έτοιμα από Σεπτέμβρη ούτως ώστε τα παιδιά μας να τα χρησιμοποιήσουν».

Για την συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου «Δάφνης» έχει επιχορηγηθεί, από τον Δήμο Χίου στο Νομικό Πρόσωπο ένα ποσό ύψους 204.000 ευρώ, με στόχο την ολική ανακαίνιση του γηπέδου. Το παραπάνω ποσό έχει εξασφαλίσει το Νομικό Πρόσωπο από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο κ. Μανάρας παράλληλα, πρόσθεσε ότι ήδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προσφορών για την συντήρηση των αποδυτηρίων του κλειστού γυμναστηρίου. Έτσι από σήμερα θα εξεταστούν από τους αρμόδιους και αντίστοιχες προσφορές. Υπενθυμίζεται ότι για την υλοποίηση του έργου θα χρειαστεί ένα ποσό ύψους  119.000 ευρώ.

Κλείνοντας ανέφερε ότι, εχθές λήφθηκαν και οι προσφορές για το έργο της συντήρησης του δημοτικού γηπέδου του Αγίου Γεωργίου Συκούση.

Τα γήπεδα στα οποία θα πραγματοποιηθούν επισκευαστικές εργασίες είναι το γήπεδο ΣΕΝΤΑ, του Δαφνώνα, του Άγιου Γιώργη, της Καλαμωτής, των Νενήτων και του Πυργιού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ