26.9.2019 15:56

Παρέμβαση Καραβασίλη ενάντια στο επιχειρούμενο χάος στον Δήμο Χίου

Ξεκαθαρίζει ότι τους Χιώτες τους ενδιαφέρει η συνέχεια της διοίκησης του Δήμου και όχι η κόντρα για τις καρέκλες

Η μάχη για «το εγώ και την καρέκλα» δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της Χίου, ούτε λειτουργεί προς όφελος του δημότη. Ένα μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, τέσσερεις μήνες από τις εκλογές και ακόμη γίνονται συζητήσεις και διαβουλεύσεις για τις διοικήσεις των νομικών προσώπων του Δήμου.

Πέρα από εγκυκλίους και νομοθεσίες που αλλάζουν, ο κοινός  νους λέει,  ότι ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει  συνέχεια   της δημοτικής λειτουργίας. Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο για την διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος. Είμαστε μακριά από τακτικές που  μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία και συνέχεια των νομικών προσώπων και των υπηρεσιών του Δήμου.

Εμείς, ως ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή – και μέσα από το πρόγραμμά μας - ότι η συμμετοχή μας έχει ως αποκλειστικό σκοπό το συμφέρον του δημότη και του νησιού. Ζητήσαμε και ζητάμε απόλυτη διαφάνεια στη λειτουργία του δήμου και των οργανισμών του και άμεση, πλήρη ενημέρωση των δημοτών για τις διαδικασίες που ακολουθούν. Η στελέχωση των οργανισμών του Δήμου που διαχειρίζονται τα χρήματα των δημοτών απαιτεί πρόσωπα με ικανότητα, γνώσεις και εντιμότητα ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους.

Σε αυτά  θα κριθούν. Τέτοια πρόσωπα υπάρχουν και στις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και πέραν από αυτές

Εμείς, ως ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, σε ο,τιδήποτε είναι θετικό για τους δημότες και το νησί θα είμαστε αρωγοί και θα συμμετέχουμε με προτάσεις και τις δεσμεύσεις του προγράμματός μας. Δεν είναι αυτοσκοπός μας  η κατάληψη θέσεων η ο βιοπορισμός μας μέσα από την ενασχόληση με τα κοινά.

Σε ο,τιδήποτε παραπέμπει στις συνήθεις παθογένειες και αποτελεί τροχοπέδη για το νησί θα είμαστε κάθετα αντίθετοι. Τονίσαμε εξ’ αρχής ότι χρειάζεται να οριοθετήσουμε κοινούς στόχους για την πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού μας και αυτούς να επιδιώξουμε να υλοποιήσουμε ως δημοτικό συμβούλιο. Σε αυτό δεσμευτήκαμε απέναντι στους συμπολίτες που μας ψήφισαν και με αυτό τον τρόπο θα πορευτούμε.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ