8.4.2024 13:49

Παρελθόν το Λιμενικό Ταμείο από το κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου (video-pics)

Παρελθόν αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας η δραστηριοποίηση του Λιμενικού Ταμείου της Χίου στο κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου αφού η υπηρεσία μεταστεγάστηκε στους χώρους της Ιχθυόσκαλας, αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο το συνολικότερο εργασιακό περιβάλλον των υπαλλήλων αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το κοινό.

Η μετακίνηση των υπηρεσιών ξεκίνησε μέσα στο Σαββατοκύριακο και μέχρι σήμερα το πρωί έχει ολοκληρωθεί κατά 95%.

«Η μετακίνηση έγινε μέσα στο σαββατοκύριακο γιατί πιστεύουμε ότι η εξυπηρέτηση του πολίτη είναι πάνω από όλα, οπότε θεωρούμε ότι μόνο έτσι θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες ούτως ώστε να μην κλείσει ούτε μια μέρα υπηρεσία. Έχουμε μεταφερθεί ουσιαστικά κατά 95% και περιμένουμε κάποια μικρά πραγματάκια ακόμα να γίνουν μέσα στους νέους χώρους», ανέφερε ο κ. Λεγάτος, σημειώνοντας ότι στο παλιό κτίριο υπάρχει μόνο ένα γραφείο για την εξυπηρέτηση των πολιτών, το οποίο θα παραμείνει σε λειτουργεία μέχρι τέλος του καλοκαιριού.

Παράλληλα με τη μεταστέγαση του Λιμενικού Ταμείου, ο κ. Λεγάτος επεσήμανε ότι υπάρχει συζήτηση με τη διοίκηση της Ιχθυόσκαλας, ώστε από κοινού να αποφασιστούν παρεμβάσεις εξωτερικά του κτιρίου, με στόχο την αποκατάσταση ζημιών, αφού από το 2004 μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση στο κτίριο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ