14.4.2021 14:31

Παραίτηση Σαραντάκη από τη ΔΙΑΝΟΧ με καταγγελίες και αιχμές

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙΑΝΟΧ, υπέβαλε ο Θοδωρής Σαραντάκης, λέγοντας ότι από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας έπαψε ουσιαστικά να λειτουργεί.

Αναλυτικά αναφέρει:

Στο ίδιο έργο θεατές! Παραπάνω από ένα χρόνο, με την πρόφαση της πανδημίας, έχουμε πάψει να λειτουργούμε ως Δ.Σ. Η μόνη συμβολή μας στην διοίκηση της εταιρείας είναι να απαντάμε με ένα ΝΑΙ η ΟΧΙ στα θέματα των προσκλήσεων (βλέπετε δεν υπάρχει διάλογος με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ακούμε τις απόψεις (ερωτήσεις και πιθανόν αντιρρήσεις) των συναδέλφων μας.

Ακόμα χειρότερα; Όταν προτείνουμε προφορικώς και ακόμα χειρότερα εγγράφως κάτι για το καλό της εταιρείας, του τόπου μας και του περιβάλλοντος, με προσωπική ευθύνη ο πρόεδρος, δεν δέχεται να συζητήσει καν την εν λόγο πρόταση.

Εγώ προσωπικά κατέβηκα ως υποψήφιος στις εκλογές για να βοηθήσω τον τόπο μας από οποίο πόστο χρειαστεί... το ίδιο επιθυμώ να κάνω και ως μέλος του Δ.Σ της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ Α.Ε.

Αλλά οι προαναφερθείσες συνθήκες δεν με αφήνουν... Ως τώρα ήμουν αρνητικός στην αλόγιστη σπατάλη χρημάτων σε διαφορά πόστα (όχημα, οδηγός, καθαρίστριες Κ.τ.Λ) αλλά και σε αλλά που ήμουν υπέρ για την ανάπτυξη της εταιρίας (γραμματειακή υποστήριξη κτλ) δεν έχουμε δει τον ουσιαστικό λόγο που έπρεπε να γίνουν οι εν λόγο προσλήψεις... ζήτησα οικονομικό και διοικητικό απολογισμό στο πέρας του πρώτου έτους και δεν έγινε... δεν γνωρίζω το πραγματικό μέγεθος της εταιρίας και ακόμα χειρότερα το προς τα που βαδίζει!

Σεβόμενος λοιπόν τον εαυτό μου καθώς και όλους εκείνους που με στήριξαν με την ψήφο τους, σας δηλώνω την παραίτηση μου! Στόχος μου ήταν να βοηθήσω εμπράκτως και όχι να είμαι δεκανίκι...

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Σαραντάκης

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ