9.6.2020 16:53

Παντελής Μπουγδάνος: Θεμιτή η πολιτική επικοινωνία μέσω… Facebook

Την παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνου, προκάλεσε η παρέμβαση στον «π» με τον τίτλο: «Άλλο πολιτική και άλλο πολιτική μέσω Facebook», μέσα από την οποία στηλιτεύονταν η επιλογή του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη να ασκεί πολιτική μέσω Facebook.

Στην απάντησή του ο Παντελής Μπουγδάνος αναφέρει:

Κύριε Φύκαρη, Δεν θα ένοιωθα την ανάγκη παρέμβασης στο κείμενο σας υπό τον τίτλο «Άλλο πολιτική κι άλλο πολιτική μέσω Facebook» εφόσον περιορίζονταν στην λαθεμένη και κατάφορα άδικη κριτική στο πρόσωπο του περιφερειάρχη μόνο δια μέσου του τίτλου του. Η πολιτική επικοινωνία στις μέρες μας περνά και μέσω των κοινωνικών δικτύων, χωρίς να είναι, ως γνωστόν, ο Κ. Μουτζούρης εκείνος που διαπρέπει σ’ αυτήν κι απορώ πραγματικά με την απόφαση σας στο πρόσωπο του να στιλητεύσετε μια συνηθισμένη επικοινωνιακή πρακτική. Πρωτίστως, όμως, με ενόχλησε η υπέρβαση του συλλογισμού σας πως μια υπόδειξη του περιφερειάρχη για τις περιορισμένες μεταναστευτικές ροές στη Λέσβο μετατρέπεται σε, δήθεν, απαξίωση του Λιμενικού Σώματος και συλλήβδην των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από πού, αλήθεια, προκύπτει αυτή η συναγωγή; Από την πλευρά μου σας διαβεβαιώ ότι η περιφερειακή αρχή βρίσκεται σε αρμονική συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, εκτιμά ως καίρια τη συμβολή τους στο «σφράγισμα» των θαλασσίων συνόρων τους τελευταίους μήνες και το αποδεικνύει με κάθε δυνατό μέσο, παρέχοντας τους κάθε δυνατή βοήθεια ακόμα και υλικοτεχνικής μορφής. Οι συλλογιστικές υπερβάσεις δεν βοηθούν το κλίμα στενής συνεργασίας όλων μας στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Σε κάθε περίπτωση για το επίπεδο των σχέσεων περιφερειακής αρχής και Λιμενικού Σώματος σας παραπέμπω για ένα ρεπορτάζ στους λιμενικούς της Χίου. Να είστε βέβαιος πως άμεσα θα αναθεωρήσετε.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ