10.12.2019 14:09

Παναγιώτης Χριστόφας: «Τα πεπραγμένα μας τις 100 πρώτες ημέρες»

Οι «πρώτες 100 (εκατό) ημέρες», συνήθως αναφέρονται στις αντίστοιχες περιόδους κρατικής διακυβέρνησης . Γίνονται αντικείμενα αναφοράς δείχνοντας την ορμή που έχει με νωπή την εντολή μια κυβέρνηση και μέσα από αυτή την ορμή ουσιαστικά δείχνουν τις δυνατότητες που έχει για το υπόλοιπο της θητείας της. Είναι ένας μικρός απολογισμός της περιόδου που χαρακτηρίζεται από δυναμική, ταχύτητα και εν γένει γρήγορα αντανακλαστικά. Αυτός ο απολογισμός ιδανικά κλείνει την πρώτη ενδεικτική περίοδο και δίνει τη θέση της σε σταθερές ταχύτητες και συνεπή παρουσία.

Στο επίπεδο της περιφερειακής διοίκησης, οι «τολμώντες» του Βορείου Αιγαίου πιστεύουμε πως οι εκατό μέρες ως έργο και παρουσία προς κρίση, μας αφορά όλους.
Αφορά και τη δική μας παρουσία, αφορά τις δεσμεύσεις μας, αφορά τις επιθυμίες μας και έρχεται να πραγματώσει σταδιακά και με συνέπεια το όραμά μας, αυτό της συμμετοχής, της παρουσίας, της καίριας παρέμβασης, της ενημέρωσης, της διαβούλευσης.
Σε αυτές τις πρώτες μέρες της νέας περιφερειακής αρχής και του περιφερειακού συμβουλίου στο οποίο έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε τους κατοίκους του Βόρειου Αιγαίου με οχτώ (8) συμβούλους, έχουμε δυναμικά παραστεί σε έξι (6) περιφερειακά συμβούλια με καίριες παρεμβάσεις και προτάσεις, έχουμε θέσει ερωτήματα στην περιφερειακή αρχή, εκτός ημερησίας διάταξης του συμβουλίου, έχουμε πραγματοποιήσει επισκέψεις σε φορείς σημαντικούς για την ενημέρωση μας, ώστε να εκπληρώνουμε συνθετότερα τον ρόλο μας.
Αυτός είναι ο μικρός απολογισμός μας σε αριθμούς. Αυτή ήταν η δικιά μας ορμή, η δυναμική και το δείγμα της επιδίωξής μας, να είμαστε αεικίνητοι και αεί παρόντες .
Σας ευχαριστούμε. Σας θέλουμε μαζί μας.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ