17.6.2020 14:57

Οργασμός προσλήψεων για τη στελέχωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας [vid]

Έχουν προσληφθεί ήδη 100 και αναμένονται νέες συμβάσεις μέσα στον Αύγουστο

Σε γενναίο αριθμό προσλήψεων προκειμένου να καλυφθούν τα σημαντικά κενά στην Υπηρεσία Καθαριότητας προχώρησε ο Δήμος Χίου. Μέχρι σήμερα, έχουν προσληφθεί περί τους 100 συμβασιούχους, η πλειονότητα των οποίων έχει υπογράψει συμβάσεις 3μηνης ή 4μηνης διάρκειας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Παναγιώτη Αναγνώστου, την αντίστοιχη περίοδο του 2019, η Υπηρεσία μετρούσε προσωπικό 170 ατόμων αφού ήταν σε εξέλιξη το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, του οποίου η τύχη για φέτος αγνοείται.

Επιπλέον η Υπηρεσία Καθαριότητας προγραμματίζει την πρόσληψη 39  8μηνιτών με συγκεκριμένες ειδικότητες, μέσα στον Αύγουστο, με διαδικασίες αντίστοιχες του ΑΣΕΠ.

Αυτό, κατά τον ίδιο, θα επιτρέψει την πλήρη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας η οποία μέχρι και σήμερα ήταν αποψιλωμένη από προσωπικό με αποτέλεσμα τα παράπονα των πολιτών να αυξάνονται διαρκώς.

«Ήδη τα συνεργεία της Υπηρεσίας βρίσκονται παντού, στην πόλη και στα χωριά και ελπίζω αυτό να γίνεται αντιληπτό και από τους Δημότες», ανέφερε ο κ. Αναγνώστου, προσθέτοντας ότι είναι αισιόδοξος ότι η Υπηρεσία θα ανταπεξέλθει στις διαρκώς αυξανόμενες προκλήσεις.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ