11.6.2021 9:11

Ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση για τη ναυαγοσωστική κάλυψη

Ολοκληρώθηκε προχθές βράδυ με απόλυτη επιτυχία η πρώτη ενημερωτική συζήτηση-ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα της ναυαγοσωστικής κάλυψης των παραλιών του δήμου μας.

Συμμετείχαν οι επικεφαλής, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και μέλη από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, οι ανεξάρτητοι δημ.σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι από τα ναυταθλητικά σωματεία του νησιού.

Επιβεβαιώθηκε από όλους ότι υπάρχει η κουλτούρα και η θέληση για εποικοδομητική συζήτηση για σημαντικά ζητήματα του δήμου μας με σκοπό την παραγωγή υλοποιήσιμων προτάσεων. Αυτό έχει άλλωστε αποδειχθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, σε μια σειρά από άλλα σημαντικά θέματα (διαφάνεια στον δήμο, μονοθεματικό για τα ΑΜΕΑ, θέμα μείωσης ανταποδοτικών τελών, θέματα εκπαίδευσης, αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας κ.α.).

Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πολλές από τις παραμέτρους του έργου της ναυαγοσωστικής κάλυψης, προβληματισμοί, αλλά και οι πιθανοί τρόποι για την μετατροπή των σκέψεων σε επόμενη συνάντηση σε πρόταση εφαρμογής, που θα αποφέρει μελλοντικά αμοιβαίο όφελος τόσο στον δήμο όσο και στα ναυταθλητικά σωματεία η σε αποφοίτους γυμναστικής ακαδημίας του νησιού μας κλπ. 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ