14.5.2021 14:45

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον παιδικό σταθμό Βαρβασίου

Ολοκληρώθηκαν με την επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών οι εργασίες στον παιδικό σταθμό Βαρβασίου. Μετά τη διαπίστωση ότι το κτίριο δεν αντιμετώπιζε ζητήματα στατικότητας, η Τεχνική Υπηρεσία πραγματοποίησε εργασίες επικάλυψης του κτιρίου και ανακαίνισης τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρας εστίασε στις προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας που στόχο, όπως είπε, είχαν την αναβάθμιση του χώρου:

«Πραγματοποιήσαμε επικαλύψεις στο μεγαλύτερο μέρος, συντηρήσαμε τον εξοπλισμό του, αποκαταστήσαμε τα επιχρίσματα και πλέον έχουμε ωραία χρώματα στο κτίριο».

Στόχος του Νομικού Προσώπου ήταν να δημιουργήσει έναν χώρο ελκυστικό σε συνδυασμό με την στελέχωση των βρεφονηπιακών σταθμών με έμπειρο προσωπικό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή της εικόνας των εγκαταστάσεων του Νομικού Προσώπου για τον κ. Μανάρα ήταν η στήριξη με χρηματοδοτήσεις.

Έτσι με την έγκριση κονδυλίου για την εναρμόνιση των βρεφονηπιακών σταθμών στα σύγχρονα δεδομένα  ο κ. Μανάρας δήλωσε ότι το κονδύλι ύψους 543.000 ευρώ θα αξιοποιηθεί όταν ολοκληρωθούν τα τεύχη δημοπράτησης της μελέτης.

Το παραπάνω έργο αφορά 5 παιδικούς σταθμούς και προβλέπονται εσωτερικές διαρρυθμίσεις στον χώρο των παιδικών σταθμών.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ