25.2.2021 16:08

Ολοκληρώνεται εντός Απριλίου ο καθαρισμός των δρόμων σε κεντρική και νότια Χίο

Ακολουθούν τον Μάρτιο εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος

Με έργα αυτεπιστασίας τα οποία δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του, ο Δήμος Χίου προχωρά στον καθαρισμό του οδικού δικτύου προκειμένου εντός Μαρτίου να ξεκινήσουν και οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μαστιχοχωρίων, Α. Βεργίτση με μηχανήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας και 7 χειριστές έχουν ξεκινήσει οι αποκλαδώσεις και ο καθαρισμός των πρανών. Οι εργασίες ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα στα Καμπόχωρα, στον Δήμο Ιωνίας έχουν ολοκληρωθεί ενώ έπονται τα Μαστιχοχώρια.

Ο κ. Βεργίτσης συμπλήρωσε ότι μεταξύ των εργασιών που θα αναλάβει ο Δήμος είναι και η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας.

Οι έκτακτες ανάγκες του Δήμου που προκύπτουν  από την κατάρρευση μέρους ετοιμόρροπων ή και από την πτώση δέντρων, αυξάνουν το φόρτο εργασίας των χειριστών μηχανημάτων.

Έτσι ο κ. Βεργίτσης ελπίζει στην επιπλέον στελέχωση τους:

 «Πιστεύουμε τώρα που ολοκληρώθηκε και η διαδικασία των προσλήψεων με τους χειριστές θα έχουμε και από εκεί μια βοήθεια και θα προχωρήσουμε με πιο γρήγορους ρυθμούς».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ